Contact Information

În weekend, aplicația Prisma s-a lansat și pentru terminalele pe Android. E aplicația care a înnebunit tot internetul (cu iPhone) înainte să-i ia mințile Pokemon Go. Aplicația Prisma îți transformă pozele în opere de artă (unele mai reușite, altele mai oribile). Are niște hibe momentan pentru că s-au grăbit să ajungă și pe Android, dar în principiu e cool, ți-o recomand.

S-a grăbit mult lansarea aplicației Prisma pe Android probabil pentru a prinde momentul (asta după ce i-a furat spotlight-ul aplicația Pokemon GO). De ce zic asta? Aplicația a fost în beta doar 5 zile. Și au avut un mega flux de utilizatori care cereau acces la versiunea beta așa că au închis-o, urmând să anunțe public când va fi disponibilă pentru toată lumea (via The Next Web). Doar că a durat mai puțin decât credeam. Iar acum avem cu toții o versiune beta. Cu probleme.

Am descoperit hibele pentru că vroiam să fac un colaj cu o poză trecută prin toate filtrele. Dar surpriză! (Trebuie să menționez că nu am folosit-o pe iOS așa că nu știu dacă problemele astea există și acolo.)

Nu doar că taie poza pe care o alegi (nu ai opțiune ca la Instagram; aici poza trebuie să fie neapărat 720 x 720), dar din cele 36 de filtre doar 3 îți lasă poza cât era la primul pas, restul o lasă cam așa:

aplicatie-prisma-android

Poză inițială | poză cu filtru care funcționează (plus vezi și cât a tăiat din poza inițială) | poză cu filtru nefuncțional

Filtrele care merg cât de cât bine sunt Femme, Flame Flower și Composition.

aplicatie-prisma-android

E foarte posibil ca în zilele următoare să apară un update și să fie ok aplicația (eu nu reușesc să intru în setări pentru că îmi crashuiește aplicația).

Later edit: Aplicația are azi un nou update. Am reușit să intru în setări, dar filtrele tot nu merg toate cum trebuie. Când am încercat cu o altă poză, aplicația mi-a afișat un mesaj că e folosită de prea mulți și nu mai merge să îmi aplice filtre.

Later edit 2: Acum merg toate filtrele și se salvează pozele cum trebuie. Cred că mai e o problemă la pozele înalte. Nu respectă selecția făcută de tine.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *