Contact Information

După atâtea teste tot mai ciudate care afirmă (și uneori chiar reușesc să fie destul de aproape de adevăr) a venit rândul unui test și mai geeky: ce spune fontul ales despre tine. Se spune că gusturile nu se discută, dar pot să zică atât de multe despre tine. Deci, ce font preferat ai?

ce-spune-despre-tine-fontul-pe-care-il-folosesti

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

1 Comment

  • MOTORHEAD, 24/07/2017 @ 22:12

    Cica eu sunt old fashioned and boring, exact ca desktopul meu actual de win10 si distrubutia de Slackware Linux & PC BSD 10.3. Eh, ce ai in sange de multi ani, moare greu. La fel ca LILO boot menu [ cunoscatorii stiu :) ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *