Contact Information

De ceva timp tot încerc să găsesc o formă prin care să vă arăt tot felul de chestii pe care le găsesc. Cum ar fi conturi de TikTok / Instagram / Youtube interesante. Site-uri. Și mai vedem. Nu știu nici dacă rămân la denumirea acestei serii ”Ce-am mai găsit pe net”, dar dintre toate la care m-am gândit asta are cel mai mult sens.

Și încep seria asta cu un cont de TikTok. Larry Scott are 18 ani și a devenit viral pe TikTok. Contul lui e @larryakump.

De ce e așa de special? De aproximativ o lună creează content inedit: reacționează la videourile altora folosindu-se doar de 4 cuvinte (nu toate în același video): “whoa”, “oh”, “nice”, “ooooohhhhh”.

@larryakumpo

##duet with @jadenboucher

♬ original sound – jadenboucher

@larryakumpo

##duet with @ecofriendlygoods

♬ original sound – ecofriendlygoods

Are 1,3 milioane de followeri (!) și 37,1 milioane de likeuri. Iar primul lui video e postat pe 25 iulie 2019.

Reacțiile la videouri sunt destul de minime, dar sincere. Larry a confirmat pentru Buzz Feed News că nu se uită la videouri înainte să se filmeze.

Așa cum menționează și alții în comentarii, videourile lui (de fapt reacțiile lui) au un efect calm asupra celor care-l urmăresc.

“I [think] people feel relaxed when they watch my videos. I just wanted to find a way to make people laugh and smile, and I thought the reactions would be a good way to do that.”

a mărturisit Larry pentru Buzz Feed News

Nu e singurul lui content. Are și videouri în care vorbește, în altele dansează. Iar înainte avea pur și simplu react videos. Cum e ăsta.

@larryakumpo

##duet with @allie.walker

♬ Crayola GlockNine x SKAIBEAUTY – skaibeauty

Ai recomandări de conturi mișto de TikTok? Lasă-le în comentarii, mai jos.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *