Contact Information

Content is king. Fără content nu ar fi nimic. Contentul e reprezentat de orice reprezintă conținut – de la articole până la texte pentru postările de pe Facebook.

Și sigur, contentul esențial ar fi despre produsul tău sau despre subiectul tău sau despre serviciile tale, însă nu poți să bombardezi userul continuu cu produsul tău. Mai trebuie să îi oferi și altceva pentru a continua să te urmărească.

Adică altfel de content. Dar ce fel de content?

Păi, în funcție de ce consideri că se potrivește cu brandul tău, poți uneori să marchezi o zi de naștere, aniversarea unui eveniment istoric și orice altceva te inspiră și, mai ales, se potrivește cu brandul tău.

Toate informațiile astea sunt cunoscute ca Agenda publică, în care sunt incluse zile naționale și internaționale, sărbători, zile de naștere și comemorări (vedete, personalități etc) și evenimente care s-au întâmplat în ziua respectivă.

Hai să vezi ce ai putea ”marca” prin conținut săptămâna asta.

Calendar editorial / 6 iunie 2020

Zile Internaționale:

  • Ziua Ochelarilor de Vedere
  • Ziua Yo-Yo

6 iunie 1867: S-a născut David T. Abercrombie, fondatorul Abercrombie & Fitch.

6 iunie 1917: S-a născut politicianul Ion Rațiu.

6 iunie 1925: A fost fondată compania americană producătoare de automobile „Chrysler”.

6 iunie 1930: Mâncarea congelată a fost vândută pentru prima dată în magazine. 18 magazine din Springfield, Massachusetts au luat parte la un test pentru a vedea cum acceptă consumatorii produsele. Clarence Birdseye, fondatorul Birds Eye Frozen Food Company, este considerat tatăl industriei moderne de mâncare colgelată.

6 iunie 1946: A fost înființat NBA (National Basketball Association).

6 iunie 1947: S-a născut Robert Englund, actor, cântăreț și regizor. E foarte cunoscut pentru rolul lui Freddy Krueger în ”Nightmare on Elm Street”.

6 iunie 1960: Atleta Iolanda Balaș a stabilit un nou record mondial la săritura în înălțime: 1,85 m. A fost prima femeie care a sărit peste 1,8 m.

6 iunie 1961: A fost cucerit primul titlu de campion mondial de un luptător român (Valeriu Bularca la Campionatul mondial de lupte greco-romane de la Yokohama).

6 iunie 1961: A murit Carl Jung, medic, psiholog și psihiatru elvețian, fondatorul psihologiei analitice.

6 iunie 1962: Formația The Beatles a înregistrat pentru prima dată în Abbey Road – piese scrise de ei: “Love Me Do”, “Ask Me Why” și ”P.S. I Love You”.

6 iunie 1967: S-a născut actorul și producătorul Paul Giamatt. E posibil să îl recunoști din serialul ”Billions”, dar e posibil să ți-l amintești din ”Saving Private Ryan” (1998), ”Big Fat Liar” (2002), ”Cinderella Man” (2005) (pentru a primit și o nominalizare la Oscaruri) și altele.

6 iunie 1968: Robert F. Kennedy a murit în urma rănilor suferite pe 5 iunie.

6 iunie 1976: A avut loc premiera filmului “The Omen”, regizat de Richard Donner.

6 iunie 1983: Betty White a devenit prima femeie care câștigat premiul Outstanding Game Show Host la premiile Emmy pentru “Just Men”.

6 iunie 1984: Jocul Tetris a fost lansat în Uniunea Sovietică. Alexey Pajitnov l-a realizat și e unul din cele mai succes jocuri video din istorice (s-a vândut în peste 100 de milioane de copii).

6 iunie 1987: A fost dat în folosință pasajul Unirea din Capitală.

6 iunie 1987: Heart lansează al 9-lea album, ”Bad Animals” și cel mai mare hit de pe acest album e piesa ”Alone”.

6 iunie 1987: Piesa “You Keep Me Hangin’ On” ajunge #1 in topurile din SUA pentru a doua oară, de data această în versiunea lui Kim Wilde. Prima dată piesa, interepretată de The Supremes original, a fost #1 în 1966.

6 iunie 1992: Guns N’ Roses lansează clipul piesei “November Rain” la MTV. Videoul de 9 minute e cel mai scump videoclip făcut până la acea dată: 1,5 million de dolari. Cel mai mult a costat construirea bisericii în deșert pentru ca Slash să îți facă solo-ul în fața ei.

6 iunie 1998: A fost difuzat primul episod al serialului “Sex and the City”, cu Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon în rolurile principale.

6 iunie 1999: Andre Agassi a câștigat primul turneu la Roland Garros (și singurul), după ce l-a învins pe Andrei Medvedev (Ucraina) cu 1-6, 2-6, 6-4, 6-3, 6-4. Astfel a devenit al cincilea jucător (alături de Rod Laver, Fred Perry, Roy Emerson și Don Budge, la acea vreme) care a câștigat toate cele 4 turnee de Grand Slam în timpul carierei lui. Plus, a devenit primul câștigător din istorie care a câștigat toate cele 4 turnee de Grand Slam pe 3 suprafețe diferite (zgură, iarbă și hard court).

6 iunie 2002: A avut loc premiera filmului “The Bourne Identity”, regizat de Doug Liman, cu Matt Damon în rol principal.

6 iunie 2018: LeBron James a mai doborât un record al legendarului Michael Jordan în meciul cu New Orleans Pelicans (107-102). A marcat pentru al 867-lea meci consecutiv cel puţin zece puncte.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *