Contact Information

1 aprilie e ziua mondială a păcălelilor. Înainte ca internetul ăsta să ne ia viața pe sus, glumele erau ținute destul de basic. Dar de câțiva ani, glumele au ajuns tot mai elaborate. La nivelul la care ajungi chiar să dorești anumite produse să existe pe bune.

Am făcut o selecție din ce mi-a plăcut mie (și rezonează cu ce postez aici pe SocialWeb.ro). Pentru liste mai detaliate poți să te duci pe AdWeek.

T-Mobile Sidekick Smartshoephone

T-Mobile s-a inspirat din legendarul telefon Sidekick și a creat primul Smartshoephone – telefon smart sub forma unui pantof, cu o mulțime de funcții care mai de care mai absurde. Însă mereu voi aprecia brandurile care duc la nivelul următor o idee nebună. Cei de la T-Mobile chiar au făcut reclamă să prezinte produsul.

ShareBED

Pentru că trăim în era în care trebuie să facem bani din orice, compania Lucifer (care produse saltele pentru paturi) a lansat o aplicație fictivă numită ShareBED, care te ajută să faci bani în timp ce dormi. Cum? Îți închiriezi prin aplicație partea nefolosită din pat unor străini.

FlexChoc

Tech21 a lansat carcasa din ciocolată, “the first edible impact protection material”.

Happy Streaming Socks

Șosetele astea smart le vreau și eu. Roku lansează șosetele smart cu ajutorul cărora poți da swipe pe Netflix și o funcție de încălzire a picioarelor.

BS Detector de la Logitech

Logitech se laudă cu un software de detectarea a BS-urilor (adică prostiilor spuse de interlocutori) spuse în timpul conferințelor.

Sixth Sense de la Honda

Aplicația fictivă care te ajută să fii safe chiar și când ești cu ochii în telefon.

Ție ce glumițe de anul ăsta ți-au plăcut mai mult?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *