M-am trezit de dimineața cu feed-ul Facebook plin de postări cu subiectul Apple Pay și vestea că s-a activat. Eu mă bucur că există opțiunea.

Cârcotași sunt peste tot. Eu sunt happy că am în sfârșit opțiunea asta și pe iOS. Plata prin telefon era unul din regretele mele când am trecut la iPhone. Mi se pare că mă ajută foarte mult pentru că eu port zilnic rucsac. Și e groaznic să tot scoți din rucsac portmoneul, mai ales când faci cumpărături din mai multe locuri.

Așa că e o zi happy pentru mine. Am făcut deja o plată cu telefonul. Merge foarte bine. Îmi place că îmi arată și pe hartă unde am efectuat plata. Asta în cazul în care te uiți pe istoricul de tranzacții și nu mai ții minte unde ai cheltuit banii respectivi. Eu pățesc asta.

Dar acum hai să trecem la informații mai utile decât cum mi-e mie greu să îmi scot mereu portmoneul.

Radu are mai multe info despre Apple Pay pe nwradu.ro – ce carduri și servicii sunt acceptate.

Dacă ai Apple Watch, poți să faci plăți prin el. Cât de cool e asta?

Cum au marcat băncile activarea Apple Pay

ING România

Banca Transilvania

Banca Transilvania a mers și mai departe. Au făcut LIVE cu CEO-ul pe pagina lor de Faceobok. Poți să vezi și tu video-ul mai jos.

Plus au o secțiune mișto de întrebări și răspunsuri.

Tu ți-ai activat cardul/cardurile prin Apple Pay? L-ai folosit să plătești ceva?

Foto: PicJumbo

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.