Contact Information

Podcast-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și pe bună dreptate: acestea ne oferă multe informații interesante și pot fi ascultate oriunde – în drum spre birou, în timp ce lucrăm, când facem curățenie sau exerciții. Foarte multe persoane consideră că au ceva relevant de spus, iar printre ele se află și numeroase vedete. De aceea, astăzi îți prezentăm 6  vedete care au podcast-uri bune de urmărit.

Macaulay Culkin (Bunny Ears)

Au trecut deja 29 de ani de când întreaga lume l-a cunoscut pe Macaulay Culkin prin intermediul comediei ”Home Alone” și a venit momentul să îl asociem cu altceva. Și nu, nu ne referim la perioada lui mai întunecată, când a fost arestat pentru posesie de marijuana.

În prezent, el deține site-ul de lifestyle Bunny Ears, care promovează subiecte precum diete și sănătate, wellness, călătorii, dar și cultură pop și wrestling.

O altă secțiune a site-ului este cea de podcast, unde discută despre artă, filme, sporturi, comics și, bineînțeles, finalul dezamăgitor al Game of Thrones.

Alec Baldwin (Here’s the Thing)

Actorul american oferă ascultătorilor ocazia să afle mai multe despre viața artiștilor și a interpreților relevanți, vizitându-i adesea în apartamentele sau birourile lor, dar și în locuri mai puțin așteptate.

Sloganul podcast-ului este „Ascultați ce se întâmplă atunci când un om pe care credeți că îl cunoașteți vă surprinde”.

Dax Shepard (Armchair Expert)

„Sunt fascinat la nesfârșit de dezordinea de a fi om, iar oamenii care sunt vulnerabili și cinstiți când vine vorba de neajunsurilor lor mi se par incredibil de sexy”, spune Shepard.

Podcast-urile lui sunt ușoare și amuzante, bune de ascultat mai ales când ai o zi proastă. Deseori ne simțim descurajați atunci când întâmpinăm provocări sau obstacole.

Ascultând poveștile altora, îți vei da seama că drumul către îmbunătățire nu este atât de dificil precum pare.

Kevin Pollak (Kevin Pollak’s Chat Show)

Pollak a fost numit de Comedy Central unul dintre cei mai buni 100 comendianți din lume. Îl cunoști ca actor din filmele „A Few Good Men”, „The Usual Suspects” sau „Casino”; dacă i-ai urmărit și cariera de comediant, cu siguranță ai auzit de „Stop With the Kicking”.

Podcast-ul său Kevin Pollak’s Chat Show a început în 2009, iar din subiectele abordate fac parte copilăriile oaspeților, cum au ajuns aceștia în show business, experiențe unice pe care le-au trăit etc.

Anna Faris (Anna Faris Is Unqualified)

Anna Faris s-a făcut cunoscută ca actriță de comedie, iar cel mai cunoscut rol al său este Cindy Campbell din seria „Scary Movie”.

Podcastul său a început în 2015 și constă în interviuri cu celebrități și personalități culturale, urmate de apeluri telefonice către ascultători care solicită sfaturi.

Snoop Dogg (GGN)

Snoop Dogg nu mai este demult doar un rapper.

Au trecut 27 de ani de când acesta și-a început cariera, iar în prezent este și actor, producător și antreprenor.

Și-a început podcast-ul, GGN, în urmă cu 4 ani, iar subiectele abordate sunt „orice legat de cultura pop”.

Deși nu a mai făcut niciun podcast din luna decembrie, a adunat peste 120 de episoade pe care le poți asculta prin Apple Podcasts. Sau Spotify.

Tu obișnuiești să asculți podcast-uri ale vedetelor? Ce ne poți recomanda?

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *