Contact Information

Am dat startul seriei de articole axate pe știri din alte surse pentru ca toți să fim mai informați.

Aici poți vedea toată seria Social Web News!

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

1. Europa FM a lansat un agregator de știri, care oferă știrile și în format audio: www.voicenews.ro. Mișto ideea, dar sper că mai lucrează la site. E obositor progrămelul folosit, sare peste unele știri și nu știe să citească cuvintele în engleză. E un început bun, dar sper să facă mai bun siteul.

2. 16 template-uri de ad-uri pentru Facebook. Un link de ținut la îndemână!

3. Instagram se pregătește să scoată în SUA numărul de likeuri de la postări. Nicki Minaj declară că nu o să mai posteze pe Instagram.

4. Noul tool Adobe poate detecta dacă o față a fost photoshopată sau nu.

5. Descoperă cum să incluzi emoji-urile în strategia ta de marketing. Și folosește-te de ocazia asta să îți amintești că emoji-urile nu au aceeași semnificație în toate țările. Deci, ține cont de audiența conturilor tale de social media.

6. Aveți grijă când călătoriți în apropierea graniței pentru că se poate activa roamingul!

7. Cristi Manafu are un articol foarte mișto: 10 localuri instagramabile din București. Clar de încercat, test și pozat! ;)

8. Cel mai ciudat site pe care l-am descoperit: emdash.fan. Inițial habar nu aveam ce e. E linie de pauză. Intri pe site, apeși pe buton și dai paste acolo unde ai nevoie să pui linia de pauză.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *