Contact Information

Am dat startul seriei de articole axate pe știri din alte surse pentru ca toți să fim mai informați.

Dacă vrei să afli constant noutăți și articole interesante legate de social media, te invit să te alături grupului de Facebook Social Media de la A la Z, unde le postez pe măsură ce apar / le descopăr.

Iar dacă te interesează informații și despre social media, dar și despre alte lucruri care țin de zona digitală, tech și altele – abonează-te la newsletter-ul săptămânal SocialWeb.ro.

1. Aplicațiile care te ajută să îți ții evidența ciclului menstrual se pare că sharuiesc datele cu Facebook și alte servicii. Ce frumos! NOT! Informații private de sănătate, inclusiv date legate de viața sexuală.

2. 8 sfaturi pentru campanii de email mai eficiente. Unele par foarte evidente, dar nu strică să te uiți peste ele.

3. De acum poți shareui piese din Spotify pe Snapchat.

4. Ce noutăți aduce Android 10.

5. Sony a lansat un Walkman de ediție limitată cu ocazia aniversării a 40 de ani de când a fost lansat.

6. Citește un interviu mișto cu Cătălin Frâncu, fondatorul dexonline.ro.

Ce-ţi pasă ţie că un anumit agregator ştie toate site-urile pe care ai intrat tu astăzi? Şi nu doar astăzi, în ultimii ani? Nu te deranjează, sunt date bine protejate. Până e un leak (n.r. – o scurgere) masiv, şi atunci nu mai sunt bine protejate. Până când guvernul vine şi le cere, şi atunci nu mai sunt bine protejate. Noi vrem să primim bani, dar nu cu preţul de a ne face părtaşi la această urmărire în masă. Aşa că acum ne căutăm alţi parteneri. Am anunţat pe unde am putut, am vrea să servim reclame, dar într-un mod etic.

7. GQ lansează un canal de YouTube centrat pe sport. Se pare că vor realiza materiale despre sportivi din perspectiva GQ, cu partneri ca Bodyarmor, Jack Daniel’s Tennessee Honey, Levi’s și Qbrexza.

8. Am dat peste un articol interesant și m-am gândit că sigur e util să îl dau mai departe. Știai că și cablurile de încărcare a telefonului pot prezenta risc de hacking? Adică așa cum flash drive-urile sunt riscante și trebuie să ai grijă ce conctezi la calculatorul tău, așa trebuie să știi să folosești cabluri sigure când îți conectezi telefonul la calculator.

9. Evoluăm. Trecem de la videouri amuzante cu pisici la videouri cu hoteluri de lux. Când ai nevoie de o pauză la birou sau oricând vrei să visezi cu ochii deschiși, intră pe The Luxury Travel Expert, un canal de Youtube cu cele mai mișto hoteluri din lume.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *