Contact Information

Plaja beauty tech este extrem de vastă în momentul de față, deși multe produse nu sunt încă disponibile pe piața noastră. Nicio problemă, le poți găsi la câteva click-uri distanță, chiar dacă vin de la mii de kilometri distanță.

Nu o să mai vorbesc despre beneficiile pe care le oferă folosirea regulată a unui device destinat îngrijirii pielii, căci am făcut-o deja, chiar de mai multe ori, aici pe socialweb.ro. O să-ți spun doar că frumusețea acestui peisaj al frumuseții tehnologizate se întinde pe toată suprafața pământului, fiind unul dintre cele mai mari trenduri ale industriei. 

Și cum este un subiect care mă preocupă peste măsură, am investigat piața dincolo de granițele locale și am descoperit 3 produse demne de luat în seamă. Din fericire, le poți comanda online, indiferent de țara în care sunt disponibile. Cea mai rea veste? Că ai puțin de așteptat până când o să intri în posesia lor. 

Citește și Frumusețe via Reddit. Utilă sau nu? – partea 1 și partea 2

SpectraLite EyeCare Pro LED Device, Dr. Dennis Gross Skincare

Ochii obosiți, îngreunați de cearcăne și pungi, chiar și de linii vizibile au acum un inamic care pune la bătaie terapia luminii și care poate fi folosit cu încredere acasă. Astfel, 72 de lumini roșii tip LED (recunoscute în special pentru acțiunea împotriva îmbătrânirii cutanate) ajută pielea sensibilă din jurul ochilor să-și reconstruiască doza optimă de colagen, reduce liniile fine și ridurile și „atacă” regiunile cu imperfecțiuni, pentru a-și recăpăta prospețimea. 

Practic, device-ul are forma unor ochelari tip VR, oferind un tratament de 3 minute care ar trebui efectuat zilnic. Potrivit brandului, rezultatele ar trebui să apară după numai 2 săptămâni de utilizare conștiincioasă.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui ochelarii la ochi, să fixezi bine banda în jurul capului, apoi să apeși pe butonul de Start. O să arăți în fiecare seară precum RoboCop, dar te asigur că merită.

Îi găsești pe amazon.com, la prețul de 159 de dolari.

Gold Sculpting Bar, Jillian Dempsey

OK, arată ca o marcă a luxului și opulenței, trebuie să recunoaștem, în special datorită capătului care este din aur de 24 de karate, însă chiar își face treaba cu brio. Bonus: este și unul dintre produsele de beauty preferate ale actriței Jennifer Aniston

Dar ce face? Ei bine, dispozitivul se folosește pentru un micromasaj facial de nota 10, vibrațiile sale delicate relaxând mușchii și stimulând circulația sângelui, pentru un aspect fresh, odihnit, tonifiat și strălucitor al pielii. Mai mult, ajută la diminuarea ridurilor, având proprietăți de sculptare, conturare și lifting. Îl poți aplica pe suprafața pomeților, pe conturul feței, pe zona frunții, pe gât și decolteu. 

Este disponibil tot pe amazon.com, la prețul redus de circa 80 de dolari. Prețul său de bază este de 195 de dolari, deci grăbește-te să prinzi oferta dacă te-a cucerit.

ReFa Clear, ReFa

Acest beauty gadget este produs în epicentrul inovației cosmetice, Japonia, urmărind procesul complex de curățare facială pe care îl practică femeile asiatice. ReFa propune un dispozitiv de demachiere care funcționează pe principiul tehnologiei 3D Sonic Ion, o tehnologie care permite aparatului să extragă impuritățile greu accesibile (deci vorbim despre cele adâncite în pori). Este unul dintre puținele produse care pot face asta în momentul de față.

Deși ai putea crede că aparatul este sinonim cu o experiență destul de aspră de curățare, să știi că nu este deloc așa, ba este chiar invers. Instrumentul are vârfuri ultrafine, conice, de diverse lungimi, pentru a elimina eficient reziduurile și sebumul, dar fără a irita pielea. Se folosește împreună cu gelul de curățare preferat, zi de zi, bineînțeles.

ReFa Clear este de găsit tot pe amazon.com, la prețul de 264 de dolari.

Foto: PR, amazon.com, pexels.com

Share:

Ador domeniul de beauty. De fapt, am început să-l iubesc treptat, cumva silit la început, deoarece îmi doream să fac styling (clișeic, nu-i așa?). După un internship pe departamentul de fashion la Beau Monde, în septembrie 2012, am devenit beauty editor (cam paradoxal) la aceeași revistă, unde sunt și acum. Din februarie 2017, sunt beauty editor și la Marie Claire. Mă găsești și în online: pe marieclaire.ro și, de acum, și aici - unde îți voi povesti despre cum se întrepătrund tehnologia cu frumusețea. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *