Contact Information

Instagram trecere printr-o… perioadă. În primul rând au anunțat niște recomandări – ți-am vorbit aici pe larg despre ele -, apoi e o perioadă de curățenie în audio. Pe de o parte scot Original Audio în care e folosită muzică fără drept de distribuție.

*Original Audio e orice audio care vine cu videoul. Fie că e vocea ta, fie că e alt fundal audio pus în aplicația de editare, fie ai folosit audio original de la alt Reel.

Apoi, se renegociaza contractele între Meta și case de discuri, producători și oricine are drepturi de autor pe muzică. Când vor rezolva asta, va reveni muzica în aplicație.

O parte enervantă în toată situația asta e că ai Reel-uri cu muzică sau audio care nu mai e disponibil. Ei bine, am soluția pentru tine, dar îți dau un sfat înainte să îți arăt: folosește pașii aștia când revine muzica disponibilă pentru că poți edita audio-ul O SINGURĂ DATĂ!

Te duci pe Reel-ul care nu mai are audio bun. În prima fază vei vedea fereastra asta.

Fereastra asta o să îți apară prima dată când deschizi acel Reel așa că dacă nu îți mai apare când vrei să înlocuiește audio, îți arăt mai jos pașii.

Apasă pe iconița cu 3 puncte, apoi pe Manage.

Apoi apasă pe Edit și în fereastra nouă găsești Replace Audio. Ține minte că poți face asta o singură dată!

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Tim Samuel

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *