Contact Information

Vezi aplicațiile care îți pot fi utile în viața de zi cu zi. Nu se știe niciodată când o să ai nevoie de una din ele.

1. iRuler

Cum îi zice și numele, iRuler te ajută să măsori orice. Când mă gândesc la toate situațiile în care aveam nevoie să măsor ceva și foloseam ață sau orice altceva aveam în geantă cu care puteam să măsor. Greu! Dar acum soluția e la îndemâna tuturor iPhoniștilor.

Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru cele mai noi informații despre social media, aplicații și chestii cool de pe internet.

2. Flashlight

Pe asta o recomand big time! Am învățat pe pielea mea cât de utilă e. Când se ia lumina sau nu e lumină în bloc sau doar pe scară, primul lucru pe care-l fac e să pornesc aplicația. Vă zic eu că e life saver! Ah, și o mai folosesc când citesc apometrele. :D

3. Bump

Aplicația asta te ajută să shareuiești poze între 2 telefoane wireless cu o simplă atingere.

De-aș fi avut aplicația asta acu vreo lună și ceva când mă apucasem cu Andrei să pictăm camera nepoțicăi ar fi fost ceva.

O să muriți de râs când o să vă zic cum am făcut să transfer o poză de pe un iPhone pe un HTC. Pozele erau cu desenele de pe pereții din cameră. Aveam nevoie de ele ca să știm unde și ce culori punem.

Am stat minute bune să pornesc bluetooth-ul (mai mult am stat să găsesc în iPhone de unde pornesc bluetooth-ul), să se găsească telefoanele între ele și am ajuns la capătul răbdării (mai ales când vedeam cum apune soarele și noi nu trăsesem nici o dungă de culoare pe perete).

Așa că… am făcut poză cu HTC-ul meu la iPhone-ul care avea afișată poza respectivă. Știu, inovație scrie pe mine și tata ar fi mândru.

 

4. Free WiFi Finder

Cum îi zice și denumirea, aplicația te ajută să găsești WiFi-uri free în orice zonă în lume. WiFi-urile le poți filtra după proximitate, tipul locației (cafenea, restaurant, bibliotecă etc.), număr de telefon, adresă, regiuni.

5. Cloth

Fetelor, descărcați aplicația că o să vă salveze ani din viață!

Îți poți salva outfiturile preferate, le poți organiza în funcție de vreme, de sezon și în funcție de ocazie (vacanță, job, seară, evenimente formale). Pluuuuus că e și un joc: poți câștiga puncte și badgeuri pentru outfiturile salvate și shareuite.

6. Easy Envelope Budget Aid

Aplicația nu am testat-o, dar îmi pare foarte utilă! Îți setezi bugetul și poți să îți ții evidența cheltuielilor foarte fain. Cheltuielile sunt structurate pe cumpărături, ieșit în oraș, entertainment, benzină, împrumuturi etc.

7. Find My Car

Nu bag mâna în foc că e chiar funcțională, dar o recomand pentru testare. (Eu n-am mașină :D )

8. Decide Now!

Pentru cei care sunt indeciși mereu. ;) Dacă nu știi ce să mănânci, nu știi ce să faci în seara asta sau unde să te duci în vacanță, lasă aplicația să decidă pentru tine.

Aplicația are 10 template-uri diferite, dar îți poți crea propriile versiuni.

Update: Aplicația nu mai e gratis. Costă 0,99$.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *