Câteva aplicații care îi ajută pe proaspeții părinți: sunete care ajută bebelușul să doarmă, poze care le stimulează creierul și câteva aplicații ca ajută la menționerea unui program.

1. White Noise Baby (iPhone – 0,99$)

Ajută bebelușul să adoarmă cu diferite sunete (muzică clasică, sunet de mașină sau chiar imitație a zgomotelor din burtica mămicii).

White Noise Baby

2. WebMD Baby (iPhone – gratis; Android – gratis)

Aplicația este o sursă excelentă de informații despre bebeluși – 400 de articole, 70 de video-uri și 600 de sfaturi de la medici pediatri. În plus, există o secțiune specială în cadrul căreia părinții pot ține ușor evidența orelor de somn și alimentație, evoluția creșterii și o listă în care părinții documenteză cu poze prima dată când bebelușul face orice.

WebMD Baby

3. Total Baby (iPhone, iPad – 4,99$)

Aplicația în care părinții pot ține evidența programului copilului lor: alimentație, schimbarea de scutece, programul de somn și de baie.

Total Baby

4. Baby Connect (iPhone – 4,99$; Android – 16,88 lei; iPad – 4,99$)

O altă aplicație care te ajută să ții programul copilului.

Baby Connect

5. High Contrast Patterns and Shapes (iPhone, iPad – 1,99$)

O serie de poze cu diverse forme și culori care stimulează creierul bebelușilor și copiilor.

High Contrast Patterns and Shapes

6. Baby Monitor (iPhone – 4,99$)

Baby Monitor

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.