Contact Information

Din multe puncte de vedere, apariția smartphone-ului în viaţa noastră ne-a adus multe beneficii. Și chiar timp câștigat. Gândește-te cât timp ți-ar fi luat să cauți lanterna în casă când se lua curentul și bineînțeles că bateriile din ea ori erau deja consumate, ori se stingea lanterna fix când aveai mai mare nevoie de ea. Dar cele 2 puncte mari pe coloana de contra consider că sunt bateria care se consumă foarte repede și uneori erorile de sistem.

Așa că nu strică, dacă sunteți prevăzători (și nițel paranoici) să aveți totuși în casă/mașină/geantă măcar ceva de bază.

Eu am pe listă să îmi iau niște lanterne din alea pe care le încarci manual. Just to be safe!

Mă leg atâta de lanternă pentru că săptămâna trecută am pățit-o. În magazin s-a luat curentul. Pe drum spre casă observam ca tot mai multe blocuri n-aveau lumină. N-am putut să intru în bloc (d-aia e bine să ai și cheie de la ușa de la bloc), dar am avut noroc de un vecin care a ieșit. Și apoi a durat vreo oră până a venit lumina. Noroc că am o lumânare mai solidă de vreo câțiva ani pe care o aprind doar când se ia curentul. Deci lanternă și lumânari să aveți la îndemână mereu!

Photo credit: philcampbell / Foter.com / CC BY

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *