Contact Information

film justice leagueSâmbătă am fost la film (finally!). Mai exact la “Justice League”. Nu știu cum, dar s-au aliniat planetele și am reușit să-l vedem super repede după lansare. Nu mă pricep la recenzii, dar aș vrea să subliniez 3 lucruri care mi-au plăcut în “Justice League”. Dacă nu suporți spoilere de orice fel, mai bine nu citești mai departe.

1. Wonder Woman rulz

Am văzut “Wonder Woman” înainte de “Justice League” așa că am avut timp să mă îndrăgostesc de ea. Adoram personajul încă de pe vremea clasicului serial cu Lynda Carter. Dar Gal Gadot consider că e perfectă pentru rol în prezent. Și cred să ar trebui să existe mai multe supereroine în acest univers geeky. Trebuie să avem și noi, femeile, supereroine cu care să putem relaționa. Sigur, nici supereroii nu sunt de lepădat – mai ales Aquaman în “Justice League” jucat de Jason Momoa. Dar și femeile au nevoie de modelele lor în lumea supereroilor. Avem și noi nevoie de fantasy în care să ne pierdem și în care să sperăm.

Iar în film, Wonder Woman cred că a înclinat perfect balanța prin prezența feminină, dar mai ales prin curaj.

2. Team work

Ce mi-a atras mult atenția în film e munca în echipă. A rezonat mult și datorită realității de zi cu zi. Sigur, supereroii au superputeri și fiecare din ei e cool și puternic în felul lui. Dar numai unindu-și forțele și superputerile puteau învinge răul. E ca-n viață. Singuri singurei nu putem face nimic. Colaborarea e cheia și comunicarea. Fiecare, prin ceea ce poate face, ajută la realizarea obiectivului suprem.

3. Flash, personajul perfect

Mi-a plăcut mai mult de Ezra Miller decât de Grant Gustin (actorul care-l interpretează pe Flash în serial). Mult mai natural. Și ce mi-a plăcut cel mai mult e că personajul lui, The Flash, a oferit doza perfectă de realism în film. Star struck, excitement de adolescent care-și întâlnește idolii și glumele.

Ție cum ți s-a părut filmul “Justice League”?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *