Contact Information

Pe contul de Instagram public de ceva timp agenda publică. Acesta e termenul oficial pentru evenimente, zile internaționale și naționale, zile de naștere și comemorări din ziua respectivă. Și chiar te invit să îmi dai Follow pe Instagram @SocialWeb.ro.

28 mai

Ziua Internaţională de Acţiune pentru Sănătatea Femeilor

Se poate marca în diferite feluri. Trebuie doar să vezi ce se potrivește brandului tău. Pentru că, deși e de interes pentru toate femeile, trebuie să rezoneze și cu brandul tău sau pe care îl reprezinți.

Prin urmare, poți face conținut educativ – fie propriu, fie prin parteneriat cu experți. Poți susține cauze sau ONG-uri

Ziua Hamburgerului

Mmm, când e vorba de mâncare, toată lumea se pricepe, nu? Să mănânce, să prepare, să pozeze – fiecare cu skill-ul lui. Ideea e aceeași – să se potrivească cu brandul. Poți promova cărți cu rețete sau chiar rețete. Poți face content prin care să arăți cu poze, video sau text ce burgeri preferați are fiecare din echipa din spatele brandului.

Dacă ești doar tu brandul și mai bine. ;)

29 mai

Ziua Mondială a Sănătății Digestive

Ziua Mondială a Sănătății Digestive intră mai mult în categoria conținutului de specialitate. Așa că, dacă se potrivește cu brandul, nu ar strica niste conținut educativ.

30 mai

Ziua Mondială a Sclerozei Multiple

31 mai

Ziua Mondială fără Tutun

Pe lângă conținut educativ oferit de specialiști, poți adăuga povești reale, poate chiar ale colegilor care s-au lăsat de fumat. Pot shareui metodele prin care au reușit să se lase de fumat, de exemplu.

Ziua Internațională a Însoțitorilor de Bord

Ziua Fraților și Surorilor

Povești reale despre relațiile dintre frați. Vedetele și frații / surorilor lor (celebre sau non-celebre). Poți discuta și cu cei din comunitatea ta despre relațiile lor cu frații / surorile.

Sper să fie vă fie utile informațiile!

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *