Contact Information

Twitter Media a anunțat pe blogul lor că vor lansa în sfârșit posibilitatea de a integra tweet-uri în site-uri prin cod HTML. În postul intitulat “Tweets are the new quotes” vorbesc despre cum tweet-urile au devenit ‘noile citate’, adesea luate cu copy-paste sau cu printscreen, ele vor fi acum integrate mai bine în texte.

Cu ajutorul codului de integrare se va afișa în text tweet-ul, avatar-ul persoanei care a scris tweet-ul respectiv și timpul la care a fost postat. Rezultatul va fi o imagine (cu linkuri accesibile), cu colțurile rotunjite (detaliul care face diferența ;)).

Așa cum facem embed la youtube video, de-acum o să putem să facem și la tweet-uri. Me happy!

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

2 Comments

  • verdesiroz, 04/05/2010 @ 21:42

    Facebook tot anunta ca vor face in asa fel incat sa dispara boxurile din stanga, orice aplicatie puteai pune acolo. Exista any news on this? Au vreun preview? Vor integra acele lucruri in alta parte? Enlighten us:)

  • matei, 04/05/2010 @ 19:30

    Me happy more than you!
    Sa vedem cat de repede se organizeaza ( ca asa au “zvonit” si cu ad-urile in pagina personala ).
    Numa’ vesti bune :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *