Contact Information

Jocurile video sunt extrem de populare în rândul copiilor. Aceștia încep la vârste tot mai fragede să învețe să folosească tehnologia. Prin urmare, e important să știi cum să alegi jocul video perfect pentru copilul tău.

joc video copil

Sau poate urmează să iei cadou unui copil așa că trebuie să citești articolul

Învață totul despre sistemul de rating al jocurilor video, simbolurile de pe carcase și ce e potrivit pentru fiecare vârstă a copiilor.

Intră aici să citești articolul în întregime pe WebKid.ro.

Foto: Fancycrave

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

1 Comment

  • MOTORHEAD, 24/07/2017 @ 22:22

    eh, ce naiba, cand eram eu mic prunc erau la moda flipperele ( pinball ), consolele NES si norocosii cu AMIGA ( printre care ma numaram si eu ). Si uite ca, treij’ de ani mai tarziu, nu am omorat oameni din cauza joacelor, vorba aia, inca si acum mai am LAN party-uri cu nebuni din generatia mea, in care ne jucam jazz jackrabbit 2, carmageddon, contra, quake, UT99, UT2004, stronghold, AOE…. si nu suntem crescuti cu PEGI 3, 15, etc… conteaza mult mentalitatea. eu de ex cand am jucat prima oara nfs 2 ( eram prin fuckultate ) nu m-am apucat sa fac racing pe strazi. trebuie sa existe o bariera psihologica indusa de tine, jucatorule, intre REAL si VIRTUAL, deoarece viata nu are buton de RESET / RESTART.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *