Contact Information

Instagram a anunțat noutăți pentru Reel-uri.

Încep cu anunțul cel mai important: Instagram face lucrurile mai puțin complicate și transformă toate videourile în Reel-uri.

În profil vei avea doar secțiune de Reel-uri, iar tot ce era video va fi schimbat în Reel.

Durata maximă a unui Reel va fi de acum de 15 minute.

Opțiuni noi pentru Remix

  • Remix cu poze – vom putea crea Reel-uri cu orice poză disponibilă public
  • Mai multe layout-uri pentru Remix-uri – vom putea alege între green screen, ecran împărțit pe verticală / orizontală sau picture-in-picture poți face Reel-uri în care reacționezi la videouri și te filmezi în același timp
  • Poți alege unde să apară clipul tău atunci când faci Remix – poți adăuga clipul tău înainte sau după Reel-ul original

Asta e opțiunea care a stârnit mai puține reacții, dar mi se par mai importante.

Orice poză publică va putea fi folosită într-un Remix. Instagram nu a specificat dacă va fi menționat cumva contul de la care e folosită poza pentru Remix. Adică ca idee e mișto: content mișto poate ajunge la mai mulți oameni. Dar primesc credit în vreun fel?

Apoi, contul care a publicat postarea folosită în Remix e în vreun fel notificat? Să știe și el

Se pare că vom avea disponibil în setări opțiunea prin care putem dezactiva posibilitatea ca postările publice să fie folosite în Remix-uri. (sursa)

Noi templateuri

Reel-uri au o secțiune de templateuri, care va deveni și mai bogată în opțiuni de layout și sunet. Tu mai trebuie să adaugi pozele și videourile tale și dacă mai simți nevoia de elemente extra.

Dual, o opțiune care ar trebui folosită mai des

În Reel-uri va apărea o opțiune pe care o ai deja în Story: Dual. Faci videouri folosind ambele camere ale telefonului: și cea frontală și cea de pe spatele telefonului.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *