Contact Information

Există 2 tipuri de conturi dezactivate: de tine și de Facebook.

Dacă ți-ai dezactivat contul și vrei să îl faci activ din nou

În cazul în care tu ești cel care a dezactivat contul atunci e suficient să te loghezi în Facebook – fie prin aplicație, fie prin browser.

Dacă Facebook ți-a dezactivat contul

Dacă ai contul dezactivat de către cei de la Facebook, atunci trebuie să intri pe site-ul https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907. Prin intermediul acelui formular poți inainta o cerere către Facebook.

Trebuie să mai știi că nu e o garanție că îți vei recupera contul, mai ales pentru că depinde din ce motiv ți-au dezactivat contul. Facebook are Terms și Community Standards. Dacă ai încălcat reguli, atunci scad șansele ca Facebook să îți dea acces din nou la contul personal.

În formularul de pe site (pe care îl poți vedea în imaginea de mai jos) trebuie să completezi:

  • adresa de email sau numărul de telefon (cu care ți-ai făcut contul pe care încerci să îl recuperezi)
  • numele complet care era setat pe contul de Facebook pe care vrei să îl recuperezi
  • poza cu buletinul

După ce ai pus totul acolo, apeși pe Send.

Dacă ți-a fost dezactivat contul de Facebook prin intermediul căruia ai setat reclame

Dacă ai cheltuit bani pe Facebook prin acest cont – adică ai setat reclame -, atunci am găsit noi moduri prin care poți recupera contul.

Trimite mailuri către accounts@support.facebook.com, disabled@support.facebook.com, appeals@support.facebook.com, case@support.facebook.com, info@support.facebook.com. Spune-le cine ești, ce ai pățit și orice te mai scoate din problemă. Atașează copie după un act de indentificare, plus dovezi de plată din campaniile de reclame.

Vorbește politicos. Poți să le trimiți mai multe mailuri, dar nu uita să ai limbaj civilizat. Și în engleză.

Dacă ai cont de Twitter și cont de Facebook dezactivat

Dacă ai cont pe Twitter atunci îți recomand să încerci și acolo. Am găsit pe reddit.com printre recomandările altora că au publicat tweet-uri cu hashtagul #facebookdisabledme.

Nici una din soluțiile de mai sus nu îți garantează că poți recupera contul.

Am adunat la un loc ce soluții oferă Facebook și ce am mai găsit pe internet.

Photo by Luca Sammarco from Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.