Contact Information

Google a lansat un nou tool (să îi zicem) prin care poți să ai acces mai ușor la sunete de animale. Adică le poți accesa mai repede pentru a le pune copiilor să învețe cum fac animalele. Ce e cool e că sunt înregistrate live de la animalele respective.

Știu că probabil ai deja o mulțime de jucării cu sunetele animalelor. Știu că nepoțeii mei au câteva jucării și cărți cu sunete din astea.

Însă mă gândesc că poate fi util pentru momentele când nu ești acasă. Poate ești într-o excursie. Sau poate ești chiar în mașină și nu știi cu ce să îi ții ocupați pe copii.

Saaaau e super accesibil pentru educatori.

Și cât de simplu e de folosit. Tot ce trebuie să faci e să scrii în câmpul de căutare de Google – animal noises.

sunete-animale-google

Sau poți folosi căutări mai specifice – What does the dog say.

sunete-animale-google

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *