Contact Information

Gata, a început numărătoare inversă pentru 2021! Încep să apară topurile de final de an.

Spotify a lansat Wrapped pe 2021, tot ce ai ascultat cu mai mult și mai mult anul ăsta în materie de muzică și podcasturi.

Anul ăsta în premieră e disponibil doar în aplicație.

După ce o apeși pe secțiunea Wrapped îți arată ca o povestea spusă în content tip Story tot ce ai ascultat mai mult în 2021.

Ar fi mișto să existe un agregator de date de pe mai multe platforme. Pe lângă Spotify mai folosesc și Apple Music, Podcasts, Soundcloud și Youtube. Așa că ar fi cool să ai o vedere de ansamblu a contentului audio ascultat.

Și apropo de podcasturi, mi se pare mult mai prietenoasă aplicația Podcasts față de secțiunea Podcasts din Spotify. Mereu mi s-a părut că găsesc greu ce să ascult.

Când mi se pune și repune pata pe muzica o ascult până nu o mai suport. :))

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *