Summer via Nordkapp e o poveste despre descoperire. Descoperire de sine și de locuri. 2 prieteni pleacă într-o aventură pe motor în toată Europa. E o poveste care merită urmărită.

Pe Sebi îl știu din 2003 când am venit la facultate (Sociologie la Universitatea București). Amândoi din Piatra Neamț. Am fost colegi de grupă timp de 4 ani. Am trecut prin toate nebuniile. Am pierdut nopți scriind la proiecte. Am făcut schimb de notițe de la cursuri. Am fost ‘expulzați’ împreună în Regie timp de câteva zile pentru că erau controale în Grozăvești.

Mai apoi am devenit familie. L-a cununat pe fratele meu și a botezat-o pe nepoțica mea, Alma.

Acum Sebi se pregătește de o excursie spectaculoasă. Bine, e mai mult decât o excursie, e o experiență de viață. Am trăit și eu o astfel de excursie când am fost la Festivalul Glastonbury acum 5 ani. Mi-a schimbat complet viața! O excursie pe care nu am s-o uit niciodată și care și-a pus amprenta asupra mea.

Dar să revin la Sebi. În câteva zile pornește în călătoria legendară pe motor. Vrea să atingă Nordkapp (cel mai nordic punct al Europei) și Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei).

O să treacă prin Ungaria, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Olanda, Belgia, Franța, Spania, Portugalia, Italia, Slovenia, Croația și Serbia. Mai jos găsești harta cu tot traseul.

O excursie epică și legendară care merită urmărită pe site-ul viaNordkap.com.

Sebi, îți urez să ai parte de o experiență de neuitat, să faceți față cu brio la orice provocare și să te bucuri de fiecare moment!

Drum bun!

Sebi explorează Europa pe motor

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.