Contact Information

Industria cosmetică avansează cu viteza luminii, oferindu-ne acum produse de machiaj care se construiesc după nevoile specifice ale tenului. Astăzi îți povestesc despre un fond de ten personalizat, Le Teint Particulier Custom Foundation de la Lancôme.

Găsirea fondului de ten perfect din toate punctele de vedere pare o cursă cu obstacole și sunt sigură că de foarte multe ori, după ce ai cumpărat o formulă ce părea perfectă, ai constatat că nu era nici pe departe așa. Fie pentru că lumina artificială din magazine este un inamic greu de dat gata, fie pentru că nu ai fost consiliată pe măsură, fie pentru că un simplu test nu-ți spune prea multe (trebuie să încerci pentru o perioadă mai lungă de timp formula, astfel încât să-ți dai seama cum se comportă pe pielea ta) și lista poate continua.

Citește și: 4 gadget-uri de curățare a tenului în care merită să investești

În prezent, din ce în ce mai multe branduri pun preț pe nevoile specifice ale fiecărei femei în parte, lansând produse care se realizează personalizat, în funcție de pH-ul pielii, de problemele care trebuie corectate și/sau îmbunătățite etc. S-a început prin lansarea produselor de îngrijire, recoltându-se chiar și sânge pentru construirea acelei creme perfecte, iar acum jucătorii din industria de beauty au trecut la nivelul următor: machiajul.

Da, există deja pe piață fonduri de ten care se adaptează pH-ului pielii și care uniformizează textura pielii. Sunt foarte bune, de ce să nu recunoaștem, dar e nevoie de mai mult de atât pentru a dobândi acel efect flawless, de voal perfect, fără nicio umbră sau urmă, care să acopere impecabil orice imperfecțiune și care să se comporte precum o a doua piele.

Fond de ten personalizat

Astăzi îți fac cunoștință cu Le Teint Particulier Custom Foundation de la Lancôme, un fond de ten personalizat. Procedura de formulare a sa este mai complexă, însă rezultatul este cel pe măsura așteptărilor.

Iată cum este conceput: pentru început, tenul este scanat cu ajutorul unui gadget inovator, construit pentru a verifica acuratețea tonurilor și subtonurilor pielii, nivelul de hidratare din țesuturi și eventualele probleme dermatologice. Apoi, în urma măsurătorilor, într-un aparat special este centrifugat rezultatul, adică acel fon de ten unic, doar al tău, care furnizează nivelul optim de acoperire, doza ideală de hidratare, efectele dorite, de luciu subtil sau matifiant, etc.

Potrivit laboratoarelor Lancôme, formula produsului este ultralejeră, nu conține uleiuri, parabeni sau parfum, învăluind chipul într-un finish ușor sidefat, indiferent dacă este sensibil sau nu.

Sticla fondului de ten este personalizată la rândul ei, printr-o etichetă pe care sunt scrise numele tău complet și ID-ul produsului.

Le Teint Particulier Custom Foundation costă 80 dolari (nu este ieftin, însă merită dacă ești dedicată cauzei), fiind disponibil momentan în câteva magazine Nordstrom – găsești lista completă aici.

Share:

Ador domeniul de beauty. De fapt, am început să-l iubesc treptat, cumva silit la început, deoarece îmi doream să fac styling (clișeic, nu-i așa?). După un internship pe departamentul de fashion la Beau Monde, în septembrie 2012, am devenit beauty editor (cam paradoxal) la aceeași revistă, unde sunt și acum. Din februarie 2017, sunt beauty editor și la Marie Claire. Mă găsești și în online: pe marieclaire.ro și, de acum, și aici - unde îți voi povesti despre cum se întrepătrund tehnologia cu frumusețea. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *