Contact Information

Anul trecut publicam topul pozelor cu cele mai multe like-uri pe Instagram. Locul 1 era ocupat de Kendall Jenner și avea la vremea aia 3,1 milioane de like-uri (acum a ajuns la 3,5 milioane de like-uri). Dar cu toate astea a apărut o poză cu și mai multe like-uri. Cin’ să fie?

Tam tam, Justin Bieber.

Poza a fost uploadată pe 20 martie 2016 și are 3,6 milioane de like-uri. Poza a strâns 350.000 de like-uri în primele 15 minute. Nu intru în telenovele și bârfă mondenă pentru că SocialWeb e despre online și social media.

Poza cu cele mai multe like-uri pe Instagram

Era mai cool poza lui Kendall Jenner. Dar… Csf? N-ai csf.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *