Contact Information

Instagram a lansat o nouă opțiune de poll în Story. Până acum puteam folosi opțiunea de poll într-un Instagram Story atunci când doreai să faci un mic sondaj cu 2 variante de răspuns. Acum Instagram ne oferă o opțiune în plus de sondaj.

Emoji Slider este denumirea oficială a noii opțiuni din Instagram Story și e un tip de poll cu scală de evaluare.

Ai un câmp deasupra unde scrii întrebarea și poți alege emoji-ul scalei. După ce fiecare persoană își exprimă votul poate vedea poziționarea răspunsului mediu.

Cum pui un Emoji Slider în Instagram Story

Începi prin a dechide aplicația Instagram. Apoi dai tap pe butonul de upload a Instagram Story-urilor din stânga sus. Apoi faci poza dorită sau o încarci din telefon.

După ce alegi poza dorită (sau fundalul colorat pe care îl dorești), trebuie să dai tap pe iconița din stânga (cea cu smiley face) și din meniul respectiv selectezi noua opțiune.

Apoi Emoji Slider îți apare pe Story. Vezi că îl poți muta oriunde dorești tu. Dai tap pe câmpul unde scrie “Ask a question” pentru a scrie întrebarea la care dorești răspuns.

După ce scrii întrebarea, dacă dorești să schimbi emoji-ul de pe scală, dai tap pe el și sub el ți se va deschide un meniu cu emoji-urile disponibile.

Apoi dai tap pe el și îl poziționezi unde vrei tu pe Story. Și îl poți face și mai mare sau mai mic. Apoi îl postezi dând tap pe Your Story.

Eu am făcut un exemplu destul de banal, dar poți să îl folosești în multe feluri.

Tu cu ce întrebare ai folosi Emoji Slider?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *