Contact Information

Azi dimineață urmărind conturile mele preferate de pe Snapchat am descoperit că a apărut ceva nou. Un filtru foarte popular are un nou feature.

Lentila sau filtrul ăla cu câinele e cel mai popular. E constant primul și nu a mai fost schimbat. Deci e popular printre utilizatori (și precis și copiilor le place mult). E bine azi a apărut ceva nou la acest filtru.

Dacă mai e o persoană în cadru, nu se mută filtru peste cealaltă persoană cum făcea până acum. A doua persoană primește și e un filtru cu dalmațian.

noutate-filtru-lentila-caine-snapchat-dalmatian

 

Apropo ce părere ai despre reclame? Te deranjează?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *