Contact Information

În decembrie 2022, Instagram a anunțat opțiunea Notes. Iar la începutul lunii februarie s-a activat și în România.

Notes apar în Inbox, în partea de sus. Poți scrie max 60 de caractere (litere, cifre, emoji). Și poți alege dacă să fie vizibile pentru followerii pe care îi urmărești și tu sau pentru cei din lista de Close Friends.

Notițele dispar după 24 de ore și le poți înlocui oricând vrei, nu e nevoie să aștepți să treacă cele 24 de ore.

Poți da și reply unui Note și se trimite ca mesaj privat.

Dar ce să faci dacă nu le ai.

1. Instalează cea mai nouă versiune a aplicației Instagram

Primul pas e să te asigură că ai cea mai nouă versiune a aplicației. În funcție de sistemul de operare pe care îl ai, deschide App Store sau Play Store, caută aplicația și vezi dacă ai vreun update de instalat.

2. Schimbă tipul de cont

Intră în Settings, apasă pe Account și la finalul listei vei avea ”Switch account type”. În funcție de ce cont ai deja, mută pe alt tip de cont.

Recomandarea mea e să îl lași câteva zile. E posibil să nu apară chiar imediat opțiunea Notes.

3. Activează Activity Status

Intră în Settings, apoi apasă pe Privacy și intră pe Activity Status. Activează opțiunea.

4. Reinstalează aplicația

Asta e chiar ultima soluție la care să apelezi. Înainte să faci asta asigură-te că te poți reautentifica. Dacă ai autentificare în 2 pași, activează opțiunea de autentificare prin aplicație. Am un articol în care detaliez metoda asta de autentificare, care e cea mai bună.

Salvează-ți codurile de backup și orice mai ai prin Security să te asiguri că îți poți reaccesa contul în cazul în care Instagram se trezește să-ți facă probleme.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *