Contact Information

Din când în când, Instagram face și actualizări bune.

Unde găsești stickerul Poll în Instagram Story

În caz că până acum nu l-ai folosit și/sau nici nu știai ce face, îl găsești în meniul unde sunt toate celelalte stickere și emojiuri și altele.

Faci un story cum faci de obicei, apoi apeși iconița aceea cu smiley face.

Și apoi apeși pe iconița pe care scrie POLL.

Ce noutăți aduce noul sticker Poll din Instagram Story

7 opțiuni de culoare

Și înainte erau opțiuni de culoare (cred că aceleași ca pentru text), dar se colora doar textul, trebuie să folosești tool-ul de desenat pentru a colora un fundal, să faci contrast.

Culoarea stickerului se aplică în partea de sus, ca fundal pentru întrebare și sunt 7 opțiuni: negru, ciclamen, fuchsia, mov, portocaliu, verde și albastru.

Fontul arată în sfârșit bine atunci când scrii cu diacritice

Mă obosea teribil când în vechea versiune a stickerului avem text cu diacritice. Arăta oribil. În sfârșit noul font arată bine și când scrii cu diacritice.

În sfârșit poți pune până la 4 opțiuni de răspuns

Vechea versiune de poll te lăsa să pui doar 2 opțiuni de răspuns.

Atunci când aveai un poll cu mai mult de 2 opțiuni soluția era să folosești stickerul Quiz și să menționezi că nu există răspuns corect, ci îl folosești pentru că îți oferă mai mult câmpuri pentru răspunsuri. (Stickerul Quiz te pune să alegi un răspuns corect din cele 4 pe care le pui)

Acum în sfârșit poți face poll cu până la 4 opțiuni de răspuns.

Rezultatele poll-ului arată și ele foarte bine

Ce părere ai de noua versiune a stickerului Poll?

Îl vei folosi mai des acum că arată mai bine și are până la max 4 opțiuni de răspuns?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *