My Social Strand, un site interactiv lansat de curând, îți transformă profilul Facebook într-un infografic personalizat.

Intră pe site, conectează-ți profilul și răspunde la câteva întrebări. Un mare minus este că a fost creat doar pentru americani.

După ce îți conectezi profilul trebuie să îți scrii numele, alegi sexul, setezi data nașterii și alegi locația. Infograficul include și o componentă de locație, dar pentru restul muritorilor non-US residents, componenta respectivă nu există.

Ce am aflat eu despre mine :) : sunt selectivă (postez în medie 30 posturi / lună), sunt camera shy :)))), sunt populară pe facebook, #1 song în ziua în care m-am născut a fost Stevie Wonder – “I Just Called to Say I Love You”. Ah, și există 46.671 de persoane care au același prenume ca al meu. Creează-ți și tu infograficul personalizat și descoperă și tu lucruri fun ;)

Infograficul meu arată cam așa:

Site-ul a fost creat de Be The Match.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.