E primul post personal cu temă gastronomică pe acest blog.

Sper să nu strice echilibrul blogului meu, dar cred că și gătitul are poziția lui în social web :) Cu atât mai mult cu cât rețeta am găsit-o pe un blog.

Dar să revin la subiectul gastronomic.

Astăzi aveam chef să cook ceva yummy. Aveam niște vișine cu care nu prea știam ce să fac așa că am început să răscolesc internetul după o rețetă de muffins cu vișine.

Am găsit una bună, dar între timp găsisem și văzusem o rețetă de muffins cu banane. Așa că instantaneu mi s-a făcut o poftă nebună să le încerc și pe cele cu banane. Iar pe cele cu vișine le amân pentru mâine că mai am și pește de preparat astăzi, iar bucătăria s-a transformat deja în saună.

Am găsit o rețetă foarte faină de muffins cu banane pe blogul www.myfancycake.com așa că m-am decis să le încerc. Ce mi-a plăcut la rețeta asta a fost că se pune pe deasupra lor, înainte să le bagi la cuptor, un amestec de zahăr și scorțișoară. Exact pe gustu’ meu!

Pentru a le face aveți nevoie de: făină, praf de copt, bicarbonat, scorțișoara, zahăr, lapte bătut, ou, esență de vanilie, unt și, bineînțeles, banane. :)

Rețeta o găsiți aici.

În momentul ăsta încă mai am un batch de băgat la cuptor, dar pot să confirm de pe acum că sunt tare bune.

PS: Mă bate un gând să încerc ceva nou.

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.