Contact Information

Pentru genul ăsta de subiecte am creat SocialWeb.ro. Și pentru asta sunt și pasionată atât de mult de domeniul ăsta. Social media și online-ul, și tech-ul nu sunt aici doar ca să ne satisfacă nevoile individuale și percepția pe care vrem să aibă alții despre noi, ci sunt și pentru chestiuni educative. Poți învăța o mulțime de lucruri într-o formă atipică. Și, dacă ești creator de conținut, poți ajunge și la mai mulți utilizatori de oriunde din lume. 

MTV a lansat un serial despre educație sexuală pe SnapchatMTV a pornit un proiect educativ pe Snapchat, Pants Off. Un serial despre educație sexuală și relații.

Serialul s-a lansat în weekend și timp de 2 luni, în fiecare sâmbătă pe canalul MTV (cel din secțiunea Discover din aplicația Snapchat) și va include 12-14 articole, poze și filmulețe.

Provocare acestei serii pe Snapchat va fi lungimea extrem de scurtă a materialelor complet diferită față de un video pe YouTube. Oricum la ce attention span e acum consider că e bine venită o astfel de ințiativă pe Snapchat.

E un proiect tare fain și ar fi cool să se realizeze ceva de genul ăsta și aici. Educația sexuală nu cred că trebuie limitată doar la niște cursuri la școală. Trebuie transpusă în mai multe forme și medii (în special alea cu mulți utilizatori tineri).

Citește mai multe în articolul original de pe site-ul AdWeek.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *