Contact Information

Începând cu 10 decembrie 2019, utilizatorii de Windows 10 Mobile nu mai sunt eligibili pentru a primi noi actualizări de securitate, remedieri rapide pentru diferite probleme, opțiuni gratuite de asistență sau actualizări tehnice, anunță Microsoft pe site-ul său oficial.

Windows 10 Mobile este un sistem de operare pe care Microsoft l-a lansat în 2015, însă care nu a atins niciodată un grad semnificativ de popularitate, mai ales comparativ cu Android sau iOS. Compania a început să întrerupă dezvoltarea activă a acestuia din cauza lipsei de interes din partea utilizatorilor și a dezvoltatorilor încă din 2017.

Bineînțeles, dacă ai un device cu Windows 10 Mobile, acesta va funcționa și în continuare, dar nu va exista nicio actualizare după data mai sus mențonată. De aceea, Microsoft recomandă utilizatorilor să ia în considerare schimbarea dispozitivului cu unul Android sau iOS.

Dacă vrei să utilizezi totuși în continuare Windows 10 Mobile, compania te sfătuiește să creezi manual o copie de rezervă, astfel:

pentru limba engleză: Settings ► Update & security ► Backup ► More Options ► Back up now

pentru limba română: Setări ► Actualizare și securitate ► Backup ► Mai multe opțiuni ► Back up acum

Dacă nu știi sigur ce sistem de operare ai pe telefonul tău

În cazul în care nu ești sigur dacă dispozitivul tău utilizează acest sistem de operare, urmează acești pași:

pentru limba engleză: Settings ► System ► About ► More info

pentru limba română: Setări ► Sistem ► Despre ► Mai multe informații

Ajuns acolo, vei afla ce sistem de operare ai; acesta apare la secțiunea Software.

Sursă foto: Pexels

Share:

editor

Sunt content writer din 2011, iar în prezent coordonez echipele de online ale Burda România. În timpul liber îmi place să joc board games, să citesc SF, horror & mistery și să ajung la zi cu prea multe seriale. Am 3 pisici care au pagină de Facebook, iar când vreau „să mă răsfăț” îmi cheltui banii pe ceaiuri și craft beers pe care încă nu le-am încercat. Pe SocialWeb voi scrie despre aplicații pe care le-am testat, voi recomanda tot felul de lucruri interesante și îți voi prezenta știrile momentului din online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *