Contact Information

Fab.com a întâmpinat astăzi niște dificultăți tehnice, iar soluția adoptată este o lecție pentru toți cei care dețin un site și întâmpină o problemă de același tip.

Astăzi am primit 2 mail-uri cu eroare de la Fab.com.

După mai multe ore, uitasem deja de micul lor spam, vine mail-ul în care își cer scuze. (Eu îi iertasem deja. Sunt prea fab ca să mă supăr pe ei.)

Morala:

Daca e vreo problemă tehnică și ai trimis la abonați un newsletter cu erori sau orice altă eroare care poate deranja și invada utilizatorii, asumă-ți problema, cere-ți scuze și găsește o soluție să te revanșezi.

Simplu, scurt și fără ocolișuri. Și nu trebuie să se simtă cumpărați.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *