Contact Information

Justin Bieber a fost detronat în această săptămână. Mai exact, melodia lui, “Sorry”, nu mai este cea mai ascultată melodie pe internet.

Locul ei a fost luat de melodia… “Despacito” (evident!) cântată de Luis Fonsi. Deci melodia asta e lansată de 6 luni (și ne-a înnebunit pe toți de atunci) și a fost ascultată de 4,6 miliarde de ori prin toate serviciile de streaming de muzică.

Cântărețul a mărturisit pentru BBC că nu a se aștepta la un asemenea succes și că și-a dorit să facă o melodie care să îi facă pe oameni să danseze.

Melodia e în pe locul 1 în topurile de muzica în 35 e țări.

Niciodată nu știi când vine succesul peste tine.

Foto: FrancyCrave / By FirmBee

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *