Contact Information

A apărut un nou număr Decât o Revistă. (Felicitări pentru toată munca voastră!) Printre materialele super mișto pe care le au constant, în ediția asta au dedicat un material amplu de 30 de pagini lui… Selly. Cel mai urmărit vlogger de la noi.

Și weekend-ul ăsta s-a răspândit preview-ul de material de pe site-ul Decât o Revistă. Și viralitatea materialului a atras și o mulțime de comentarii.

Inițial am început și eu o postare pe Facebook, dar am văzut atâtea comentarii mișto încât m-am gândit că e mai util să le adun aici, într-un articol.

Articolul cu Selly a atras foarte multă ură. În special la postarea de pe pagina de Facebook Decât o Revistă. Băiatul ăsta a împlinit săptămâna asta 18 ani. Și e cel mai urmărit vlogger din România. Și se pare că toată lumea îl umărește și îl și urăște în același timp.

Publicul Kiss FM e tânăr așa că am marcat și noi evenimentul printr-o postare simplă de ”La mulți ani”. Ei bine, cu ea au venit muuuulte comentarii – unele de ”Cine e ăsta?”, altele acuzatorii la adresa noastră că promovăm non-valori. E pus în aceeași categorie cu Abi (Dacă nu știi cine e, ar trebui să dai un search pe Google. Și să știi că e #1 în trending pe YouTube.) Dar unul nu s-a uitat la clipurile lui Selly. Da, muzica lor nu e cea mai wow. Dar ei cântă pentru publicul lor, nu pentru adulți. Au vândut toate locurile de la Arenele Romane, acolo unde vor ține primul lor mare concert pe 1 iunie.

Dar hai citești și alte opinii mai coerente.

Vrem schimbare în România. Schimbarea începe și în politica de înalt nivel. Dar schimbarea începe și de la acceptarea lucrurilor care nu se încadrează în pătratul în care existăm. Nu trebuie să le iei ca model personal, dar trebuie să accepți că ele există, că e o generație tânără care a crescut altfel.

Și altfel nu e rău, e doar diferit de ce știi tu. Și dacă e diferit nu înseamnă automat că trebuie anulat. Tot o să existe.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *