Acum câteva zile s-a încheiat târgul de jucării de la New York, unde evident au fost lansate tot felul de jucării cool. Așa că m-am gândit că merită să fac un scurt rezumat cu cele mai smart și geeky jucării prezentate.

1. Fisher-Price Code-a-Pillar

Code-a-Pillar a fost lansată întâi la CES și e o omidă smart care îi ajută pe copii să învețe programare. Omida se mișcă doar prin comenzi. Fiecare porțiune din omidă face o anumită acțiune, totul e să le alegi ordinea ca omida să facă ce vrei tu.

2. Project Mc2 Circuit Beats

Cred că e una din cele mai cool jucării. Prin Project Mc2 Circuit Beats, copiii pot să transforme orice obiect din casă în instrument muzical. Trebuie doar să conecteze obiectul ales și să aleagă unul din cele 5 sunete.

Pe mine asta m-a dat pe spate. Îmi vine sa mi-o iau. Să te uiți la filmuleț.

3. Hasbro Star Wars InteracTech Stormtrooper

Stormtrooper-ul de 30 de cm reacționează la mișcări cu lumini și sunete. Pare o jucărie foarte cool (nu îmi permit să afirm că e cea mai cool jucărie Star Wars pentru că nu le știu pe toate).

4. Thingmaker 3D Printer

Thingmaker 3D Printer e o imprimantă 3D pentru copii. Prin intermediul aplicației, ei pot să creeze jucării și să le transforme în realitate, adică să le printeze.

5. Barbie RC Hover Board

Back to the Future meets Barbie. Cam așa e jucăria asta.

6. Barbie Smart Dream House

Asta chiar e o jucărie cool. Fiecare fetiță cred că și-a dorit o casă de păpuși. Dacă aș fi copil acum cred că mi-aș construi eu una de la zero.

Barbie Smart Dream House însă e mai mult de atât. Ea poate să comunice și să interacționeze cu copilul.

sursa

► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.