Contact Information

Acum câteva zile s-a încheiat târgul de jucării de la New York, unde evident au fost lansate tot felul de jucării cool. Așa că m-am gândit că merită să fac un scurt rezumat cu cele mai smart și geeky jucării prezentate.

1. Fisher-Price Code-a-Pillar

Code-a-Pillar a fost lansată întâi la CES și e o omidă smart care îi ajută pe copii să învețe programare. Omida se mișcă doar prin comenzi. Fiecare porțiune din omidă face o anumită acțiune, totul e să le alegi ordinea ca omida să facă ce vrei tu.

2. Project Mc2 Circuit Beats

Cred că e una din cele mai cool jucării. Prin Project Mc2 Circuit Beats, copiii pot să transforme orice obiect din casă în instrument muzical. Trebuie doar să conecteze obiectul ales și să aleagă unul din cele 5 sunete.

Pe mine asta m-a dat pe spate. Îmi vine sa mi-o iau. Să te uiți la filmuleț.

3. Hasbro Star Wars InteracTech Stormtrooper

Stormtrooper-ul de 30 de cm reacționează la mișcări cu lumini și sunete. Pare o jucărie foarte cool (nu îmi permit să afirm că e cea mai cool jucărie Star Wars pentru că nu le știu pe toate).

4. Thingmaker 3D Printer

Thingmaker 3D Printer e o imprimantă 3D pentru copii. Prin intermediul aplicației, ei pot să creeze jucării și să le transforme în realitate, adică să le printeze.

5. Barbie RC Hover Board

Back to the Future meets Barbie. Cam așa e jucăria asta.

6. Barbie Smart Dream House

Asta chiar e o jucărie cool. Fiecare fetiță cred că și-a dorit o casă de păpuși. Dacă aș fi copil acum cred că mi-aș construi eu una de la zero.

Barbie Smart Dream House însă e mai mult de atât. Ea poate să comunice și să interacționeze cu copilul.

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

3 Comments

  • Cristina Avadanei, 16/10/2017 @ 11:30

    @Cosmina: Așa e. Și eu fac parte din generația care se bucura la orice jucărie și de multe ori ne cream noi jucării din ce puteam. Dar copii de acum cresc în altfel de lume, cu mult mai multe opțiuni mai ales în ce privește jucăriile. Cred că e important ca totul să fie cu măsură și alegerea jucăriilor să se facă și în funcție de personalitatea copilului.

  • Cosmina, 16/10/2017 @ 11:26

    Pe vremuri eram multumiti daca aveam doar jucarii, acum sunt si jucarii smart, e clar ca avansam cu pasi repezi, cel putin in tehnologie si inovatii. Am aruncat o privire peste jucariile smart si cum eu am fetita, bineinteles ca cele cu barbie mi se par mai interesante, dar tine foarte mult de gusturi.

  • Jucării smart pentru copii - WebKid.ro, 19/02/2016 @ 14:44

    […] Intră pe SocialWeb.ro pentru a vedea restul de jucării smart pentru copii. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *