Între 19-21 septembrie 2012, expo-conferința va găzdui cele mai interesante soluții de business ale momentului din domenii precum conectivity și infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media, web design.

Evenimentul va avea loc în București, la centrul de conferințe Romexpo – Pavilion C6, din B-dul Mărăști 65-67.

Internet & Mobile World este evenimentul care reunește în fiecare an cei mai importanți actori care oferă soluții de business cu aplicabilitate în aria de online și mobile atât din România cât și din regiune. Este un demers care-și propune să încurajeze pasiunea, talentul și inițiativa locală, să susțină competențele tehnice autohtone și să transfome România într-un hub digital cheie pentru regiune.

Internet&Mobile World are totodată o puternică dimensiune aplicată. Evenimentul a fost conceput pentru a facilita interacțiunea directă între dezvoltatorii de soluții business cu aplicabilitate în online & mobile și managerii structurilor care le pot folosi pentru a optimiza anumite procese de business sau pentru a promova și vinde mai bine produsele companiei.

Expo-conferința va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internaționali și locali de top, într-o agendă axată pe studii de caz concrete, cu aplicabilitate directă în business. 

Peste 3000 de vizitatori – 2700 de reprezentanți din mediul de business și 300 de dezvoltatori de aplicații web și mobile sunt așteptați alături de cei peste 70 de provideri de soluții prezenți în zona expozițională.

Accesul se face pe bază de preînregistrare, iar biletele pot fi procurate online în perioada 19 iulie – 21 septembrie, accesând www.imworld.ro/register/.

Romtelecom si COSMOTE Romania sunt parteneri principali ai acestui eveniment. Pe lângă aceștia, evenimentul este realizat și cu sprijinul partenerilor: IBM și Ericsson – Gold Partners, Samsung – Networking Partner, SEO monitor – Online Partner, 360 Revolution, Distinct – Technical Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus și Syscom Digital.

Fiind un eveniment dedicat industriei de internet și mobility, acesta este susținut și de partenerii săi instituționali: IAB, ANIS, ISOC și Eurocloud.

Internet&Mobile World se bucură de susținerea publicațiilor de profil și de business, iar partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Radio Guerilla, AdHugger, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, Chip, Cariere, Comunicatedepresa.ro, Computerworld.ro, Digital trends, Elevate, Fokus Digital Services, HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Market Watch, Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro, Transfer.ro, Zona IT, Ziare.com.

  • Pentru mai multe detalii și un update constant al agendei IMWorld puteți accesa www.imworld.ro.
► Abonează-te la newsletter-ul SocialWeb.ro pentru a fi la curent cu tot ce public pe site. Sau dă Like paginii de Facebook SocialWeb.ro. Dacă preferi să urmărești video-uri, dă Subscribe canalului de YouTube SocialWeb.ro.