Contact Information

Primăvara e în sfârșit aici. Zilele sunt mai lungi. Avem și zile superbe cu soare, și zile ploioase. Când e zi superbă e și păcat să nu profiți de o plimbare mai scurtă sau mai lungă (în funcție de cum îți permite programul) și să te bucuri de magnolii. Am găsit și un ajutor de nădejde dacă nu știi pe unde să te duci sau poate nici nu știi că ai în zona în care locuiești / lucrezi.

Există o hartă a magnoliilor pe Google Maps pentru București.

E un ”proiect” început de Diana în pandemie, în primăvara anului 2020. Și-a făcut o hartă cu cele 15-20 de magnolii celebre și a plecat la plimbare. Și plimbându-se a descoperit și mai multe.

Între timp harta a devenit un proiect al comunității și a depășit 700 de magnolii pinuite. Iar culoarea inimioarelor de pe hartă reprezintă culoarea magnoliilor.

Ce proiect frumos! Ador când internetul e folosit în astfel de scopuri: utile, fun și mai ales contribuția tuturor pentru ca această hartă să cuprindă toate magnoliile din București.

Oricine poate contribui la îmbogățirea hărții. Dacă descoperi o magnolie care nu e pe hartă, poți să îi scrii Dianei.

Harta Magnoliilor are și pagină de Facebook.

Să te bucuri de primăvară, de soare și de magnolii!

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.