Contact Information

Facebook a mai rezolvat un task de pe lista lor To Do: au uniformizat emoji-urile. Cineva are OCD pe acolo și nu se putea să fie altfel de emoji-uri în funcție de pe ce device intrai. 

Facebook a redesenat toate emoji-urile pentru aplicația Messenger. Peste 1500 de emoji-uri au fost “modernizate” și au mai adăugat 100 de emoji-uri noi.

Toate emoji-urile arată de acum la fel pe toate platformele – web, mobile și desktop.

Un fragment de pe blogul Facebook:

Emojis have changed the way we talk to each other — whether it’s a smiley face to show you’re happy, a thumbs up, or a pizza when hungry, emojis are a fun, easy way to express yourself when words just aren’t enough — and people love them. In fact, nearly 10 percent of mobile sends in Messenger include emojis.

Noile emoji au fost introduse pentru a include diversitatea la capitolul gen și culoarea pielii.

E interesanta ideea lor de uniformizare a emoji-urile, dar era atât de necesară? Sunt emoji-urile atât de importante în viața noastră, în comunicare noastră online?

Emoji-uri-universale-pentru-Facebook-Messenger-1

Emoji-uri-universale-pentru-Facebook-Messenger-2

Emoji-uri-universale-pentru-Facebook-Messenger-3

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *