Contact Information

Emoji a fost folosit peste tot atât online, cât și offline. Dar acum am descoperit că a ajuns și mai departe – pe podiumul de modă. Dar nu orice podium, ci pe cel al casei de modă Chanel. Mai exact în colecția de toamnă 2016.

Doar câteva din modelele Chanel au purtat haine cu emoji, iar simbolurile au fost ascunse în imprimeuri așa că nu puteai să îți dai seama din prima.

Și uite așa o casă de modă care are peste 100 de ani se adaptează și e relevantă. Plus că acum o pe Willow Smith ca ambasadoare. E fiica lui Will Smith și are 15 ani.

Emoji pe podiumul de modă

Emoji pe podiumul de modă

Emoji pe podiumul de modă

Emoji pe podiumul de modă

Emoji pe podiumul de modă

Emoji pe podiumul de modă

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *