Contact Information

Swipe up no more! De la 30 august, opțiunea de a adăuga un link la swipe va fi înlocuită de sticker.

Ți-am vorbit aproape obsesiv despre subiectul ăsta în ultimele luni, dar acum se știe sigur că din 30 august vor începe distribuirea stickerului pentru linkuri.

Încă din momentul în care s-a descoperit că testează acest sticker întrebarea a fost dacă va fi disponibil doar pentru conturile business cu peste 10.000 de followeri sau pentru toată lumea.

Ei bine, Instagram a confirmat pentru Social Media Today că toți utilizatorii care au acces la opțiunea de Swipe Up vor avea și la stickerul de link.

Dar tot cred că e posibil ca în timp să aibă toată lumea acces la sticker. Am zis-o și când era doar în teste stickerul și încă mai cred că există totuși posibilitatea de a fi disponibil pentru toată lumea.

Stickerul pentru linkuri va funcționa la fel ca celelalte stickere. Poate fi făcut mai mare sau mai mic și, asta mi se pare foarte mișto, poate fi pus oriunde pe suprafața unui story. Și e cea mai bună veste pentru că Swipe Up-ul mi se părea uneori p bătaie de cap și nu știai cine vede că e link pus la acel story.

Și mai cred și că e posibil să poți pune mai mult de un link pe un story.

Altă parte bună la transformarea din opțiune în sticker pentru link e că redevine disponibil câmpul de reply la story. Pe când înainte nu puteai să ai și link la Swipe Up și reply.

Tu ce părere ai de schimbare? Crezi că e mai bine să punem linkurile prin sticker?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *