Contact Information

WhatsApp este, dacă nu știai până acum, o aplicație de mesagerie care scoate din sărite companiile de telefonie pentru că prin ele trimiți mesaje și faci apeluri utilizând doar trafic de date. Printre chestiile astea și altele, poți să trimiți și mesaje formatate prin aplicație. Adică poți să îi trimiți cuiva un text bold, italic sau tăiat.

Întâi și întâi, instalează aplicația WhatsApp dacă nu o ai. Downloadează aici pentru iOS sau aici pentru Android.

Opțiunea asta de formatare a mesajelor e disponibilă de la versiunea 2.12.17 pentru iOS și 2.12.535 pentru Android. Dacă ai deja aplicația, verifică dacă e updatată la zi.

Și acum:

  • pentru a trimite un text bold, trebuie să adaugi * la începutul și sfârșitul cuvântului (ex. scrii *cuvânt* pentru a trimite cuvânt)
  • pentru a trimite un text italic, trebuie să adaugi _ la începutul și sfârșitul cuvântului (ex. scrii _cuvânt_ pentru a trimite cuvânt)
  • pentru a trimite un cuvânt tăiat, trebuie să adaugi ~ la începutul și sfârșitul cuvântului (ex. scrii ~cuvânt~ pentru a trimite cuvânt)

Cum trimiți mesaje bold sau italic prin WhatsApp

Plus, e posibil să combini stiluri de formatare de text. Adică dacă vrei să trimiți cuvânt, scrii _*cuvânt*_ în aplicație.

Cum trimiți mesaje bold sau italic prin WhatsApp

sursa

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *