Contact Information

Cei de la Instagram au decis ca în sfârșit să facă și o schimbare bună: de acum putem șterge o poză sau un video din cadrul unei postări carusel.

Foarte binevenită opțiunea! Sigur ți s-a întâmplat că urci un carusel și apoi să vrei să ștergi una sau mai multe poziții, dar nu aveai opțiunea așa că îl ștergeai de tot și urcai din nou cum era corect.

Acum eu aștept (pobabil încă o mie de ani) să ai opțiunea de înlocuire a unei poziții. De exemplu, pe contul SocialWeb.ro de pe Instagram urc postări carusel care au o anumită ordine. Dacă am greșit ceva într-una din poziții nu mă ajută prea tare că pot să-l șterg, am nevoie să pot să-l înlocuiesc.

Până atunci hai să îți arăt cum ștergi o poză sau un video din cadrul unei postări carusel pe Instagram!

Te duci pe postarea carusel de unde trebuie să ștergi și apeși pe iconița cu 3 puncte din dreapta.

Apoi apeși pe Edit.

Și poți da swipe stânga – dreaptă să găsești poza sau videoul pe care vrei să-l ștergi.

Când ai ajuns la poza / videoul pe care vrei să-l ștergi din carusel, apeși pe iconița din stânga cu forma de coș de gunoi.

Apoi îți va apărea o fereastră în care ești anunțat că se va muta în coșul de gunoi timp de 30 de zile după care va fi șterasă. Poza sau videoul din carusel, nu toată postarea carusel. Apeși Delete și gata.

Photo by Peter C from Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

2 Comments

 • Dragos Denis, 31/12/2021 @ 00:02 Reply

  Buna ! Mie nu imi apare cosul acela de gunoi ca sa pot sterge anumita poza
  Am si ultima versiune de iOS si am actualizat Instagram si am si sters toate Cache-urile din Instagram
  Orice ajutor imi este de folos, Multumesc anticipat!

  • Cristina Avădănei, 02/01/2022 @ 14:37 Reply

   @Dragos Denis: Tot ce a mai rămas e să ștergi aplicația și să o reinstalezi. Am verificat și eu mai multe conturi (diferite tipuri) și îmi apare peste tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *