Contact Information

Uneori cele mai simple taskuri se dovedesc a fi complicate. Un exemplu e schimbarea limbii pentru aplicația WhatsApp.

Mai jos își arăt cum schimbi limba din aplicația WhatsApp atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Cum schimbi limba aplicația WhatsApp în Android

În telefoanele Android (sau cel puțin în Samsungul pe care m-am uitat), limba aplicațiai WhatsApp e legată de limba în care foloseștei telefonul. Dacă ai setata limba engleză pentru telefon, atunci și aplicația WhatsApp e în engleză. Dacă vrei să schimbi din engleză în română, atunci trebuie să te duci în Settings. Apoi pe Language & Input.

Apoi te duci pe Language și vei vedea ce limbi ai setate pe telefonul tău.

Dacă nu ai româna atunci trebuie să apeși pe Add Language, selectezi Româna în listă și apoi trebuie să îți apară în lista de limbi ale telefonului (cum e și în imaginea de mai jos).

Apoi ai grijă să o bifezi – e suficient să apeși o dată pe ea și ar trebui să se activeze bifa pe ea și să treacă prima în lista de limbi.

După ce se activează pe română, când treci în aplicația WhatsApp ar trebui să fie în română.

Cum schimbi limba aplicația WhatsApp în iOS

Pe deviceurile cu iOS e mai ușor să schimbi limba pe WhatsApp, mai ales că o poți face doar pentru aplicație, fără să schimbi limba pentru tot telefonul.

Trebuie să te duci în Settings la aplicația WhatsApp și acolo ai imediat opțiunea de limbă.

Sau schimbi limba telefonului și automat se schimbă și limba aplicației WhatsApp.

Dacă accesezi WhatsApp și pe calculator, trebuie să tii că va fi automat în aceeași limbă care e selectată și pe telefon.

Photo by Anton from Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.