Contact Information

Instagram a împlinit 10 ani de la lansarea aplicației. La acea vreme au lansat întâi aplicația pe iOS și aproape 2 ani mai târziu au lansat-o și pe Android.

Iar acum la aniversarea a 10 ani au decis să ofere un cadou utilizatorilor Instagram: posibilitatea schimbării iconiței aplicației Instagram în telefon.

Cum schimbi iconița aplicației Instagram

Înainte de orice trebuie să știi că iconița se poate modifica pentru versiunea 163.0.0.6.122 a aplicației Instagram pe Android și 162.0 pe iOS.

Sunt în total 13 opțiuni de iconițe, pornind de la iconițe anterioare trecând la iconițe colorate până la 3 versuni minimaliste cu alb și negru.

Hai să îți arăt cum schimbi iconița aplicației Instagram!

Deschizi aplicația Instagram și te duci pe profilul tău (iconița din dreapta jos cu poza ta). Apoi apeși pe iconița din dreapta sus.

Și aici trebuie să te duci în meniul Settings, unde tragi de ecran în jos până încep să îți apară emoji.

Și continui să o faci până apar confetti și meniul cu opțiunile de iconițe.

Care din ele e iconița ta preferată?

Photo by cottonbro from Pexels

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *