Contact Information

Am pornit site-ul în martie 2010 din dorința de a avea la un loc tot felul de informații legate de social media și internet.

Mult timp m-am ghidat după propriile nevoi de informare și informație.

Însă îmi doresc ca SocialWeb.ro să fie o destinație utilă pentru tine. Fie că e pe site, pe canalul de Youtube SocialWeb.ro, contul de Instagram sau grupul Social Media de la A la Z.

Iar pentru asta am nevoie de ajutorul tău să mă ajuți să înțeleg cum folosești tu social media pentru a înțelege ce fel de informații îți sunt utile și ți-ar fi utile să le găsești aici.

Create your own user feedback survey

Îți mulțumesc pentru timpul acordat! ❤

Contactează-mă

Orice sugestie, problemă sau nevoie mai ai, îmi poți scrie ori în comentarii, formularul de contact, pagina de Facebook SocialWeb.ro, contul de Instagram, pe canalul de Youtube SocialWeb.ro sau pe grupul Social Media de la A la Z.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *