Contact Information

Sau cum să faci mai multe conturi de Instagram. Rapid și simplu.

Înainte să îți arăt pașii, vreau să îți dau 2 sfaturi.

Dacă trebuie să îți schimbi telefonul, înainte să scapi de cel vechi, verifică că ai acces la toate conturile de Instagram de pe noul telefon.

Apoi, nu recomand metoda asta pentru conturi importante, conturi pentru un business, conturi cu care vrei să faci lucruri importante. Dacă sunt conturi temporare sau doar de fun, fă-le prin metoda asta.

Dar dacă trebuie să faci cont pentru un business, cel mai bine o faci prin metoda clasică. Să ai un username și o parolă. Un email dedicat pentru acel cont (un cont stabil, nu unul nou pe care nu ai de gând să intri pentru că se va dezactiva). Setează toate metodele de securizare.

Bun, acum hai să îți arăt cum faci rapid conturi de Instagram.

Intră pe contul tău de pe Instagram, apoi în meniul Settings.

Apoi scrollezi până joc și apeși pe Add Account. Și apasă pe Create New Account.

Apoi scrii usename-ul pe care-l dorești. Setezi o parolă pentru el.

Și gata, ai făcut noul cont!

Urmărește SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet – pe Facebook, Instagram, TikTok și Youtube. Dacă preferi grup de Facebook, te invit cu drag, plus e grup și pe LinkedIn – distribui mai multe info acolo față de alte rețele sociale. Și nu uita de newsletter.

Photo by Airam Dato-on

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am lucrat pentru site-urile revistelor Cosmopolitan și Marie Claire (site + social media), apoi am fost Social Media Manager la Kiss FM, radioul #1 din România. Plus alte colaborări ocazionale. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat, declinat pentru social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *