Contact Information

Instagram lucrează constant. Și nu lansează doar noutăți pentru aplicațe, ci se pare că și pentru versiunea web a aplicației. Acum au lansat opțiunea de share a unei postări pentru cei care stau pe Instagram în browser.

Prin urmare, dacă intri pe Instagram din browser (Chrome, Firefox, Safari etc) acum poți da share unei postări de pe Instagram pe Facebook, Messenger, Twitter și email. Pluuus poți copia mai ușor link-ul unei postări.

Sub fiecare postare din feed-ul de Instagram (ține minte, accesat prin browser) sunt acum 4 butoane. Până acum aveam iconița în formă de inimă cu care dai like, iconița de comentarii și în dreapta iconița prin care salveiz pozele (le salvezi într-o secțiune separată idn contul tău, nu le salvezi în device).

După ce dai click pe iconița de share (e încercuită cu roșu în imaginea de mai sus), îți va apărea meniul de share. Poți distribui poza pe Facebook, Messenger, Twitter, pe mail și îi mai poți copia linkul.

Mai departe vezi cum apare share-ul dat prin toate opțiunile.

Facebook

Messenger

Twitter

Email

Ce formă are linkul când e copiat (ultima opțiune din meniu)

–> https://www.instagram.com/p/BnGuCOZA1hA/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Nu e cea mai wow noutate de la Instagram, dar bănuiesc că are utilitatea ei. Eu nu prea interesectez Instagram cu alte rețele de socializare, dar nu e niciodată prea târziu să mai dau share unor postări interesante de pe Instagram.

Pe tine te ajută noua opțiune de share pentru Instagram în browser?

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. Am făcut de toate: administrat site-uri, scris articole, coordonat colaboratori, research, organizat evenimente, campanii de marketing, de AdWords, brief-uri and so on. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM. Trecutul meu profesional include joburi ca: Online Coordinator pentru revista Marie Claire, editor colaborator CTRL-D, Social Media Manager și Content Manager pentru www.cosmopolitan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *