Contact Information

În mai 2021, Instagram și Facebook au lansat o opțiune interesantă: ascunderea numărului de likeuri la postări – atât ale tale, cât și a altora. (Sunt opțiuni separate)

Fie că vrei să faci pentru a nu mai pune presiune pe acel număr obținut la propriile postări, fie pentru a nu mai pune presiune pe tine când vezi la alții numere mari, alegerea îți aparține. Orice e bine pentru tine, fă-o fără scuze!

Cum ascunzi numărul de like-uri la postări pe Facebook

Intră în aplicația Facebook. Apasă pe iconița din dreapta jos, cea cu poza ta.

Apoi caută Settings.

Apoi apeși pe Profile Settings.

Și aici cauți Reaction Preferences. E spre finalul listei de opțiuni la mine.

Și aici poți activa / dezactiva 2 opțiuni.

Poți ascunde numărul de like-uri de la postările altora – prieteni, pagini, grupuri, cu câteva excepții (în Marketplaces încă le vei mai vedea, la fel și la Reel-uri).

Apoi separat poți ascunde numărul de likeuri de la postările tale. Ceilalți nu vor mai vedea numărul, ci doar simbolul de like. Atenție – opțiunea nu e valabilă pentru postările pe care le publici pe grupuri sau pe pagini.

Sper că ți-a fost util articolul ;)

Urmărește în continuare SocialWeb.ro pentru noutăți și informații din social media și internet.

Share:

administrator

Working and loving social media and online. Lucrez în online din 2006 și în social media din 2008. În prezent sunt Social Media Manager pentru Kiss FM, dar am lucrat și pentru revista Marie Claire, CTRL-D, revista Cosmopolitan, plus alte proiecte în regim freelance. Numitorul comun pentru toate proiectele e contentul. Creat, planificat, editat, curatoriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.